EVENTS / CASES

REFLEKSIONSEVENT

TIDLIGERE EVENTS HOS

Leder I efter en innovativ tilgang til at fremme idégenerering, fælleskabsfølelse og mentale sundhed?

Refleksionsevent med Spoken Word AI Værk

Inner Journey er en unik eventoplevelse, der indledes med et musikalsk refleksionsindslag, designet til at inspirere nye tanker og idéer. Eventet afsluttes med et Spoken-Word-lydværk, skabt fra deltagernes egne skrevne refleksioner, oplæst af AI-stemmer. Dette unikke værk samler og formidler firmaets kollektive tanker.

Inner Journey tilbyder en kreativ pause fra hverdagen, hvor medarbejdere kan reflektere, genoplade og finde nye veje til innovative idéer, indre ro, og styrket sammenhold.

  • Et kreativt indslag til konferencer, hvor ny viden får tid til at bundfælde. Deltagernes tanker i det nyskabte AI-lydværk kan afslutte konferencen og skabe rum til yderligere refleksion.
  • Stimulere idégenerering og forbedre mental sundhed og fællesskabsfølelse.
  • Samle virksomhedens tanker og visioner i et A.I.-lydværk som senere kan deles online.

Værktøj til Idéudvikling

Inner Journey tilbyder et kreativt rum, hvor tanker og idéer frit kan flyde, hvilket muliggør dannelsen af nye, innovative koblinger. 

Inner Journey-refleksionseventen fungerer perfekt som en kreativ pause under fx en kongres, hvor nye indtryk får tid til at bundfælde sig på en unik måde. 

De tanker og idéer, der opstår under oplevelsen, bliver kollektivt delt gennem et spoken word-lydværk, hvor AI-stemmer læser deltagernes tanker, idéer, refleksioner og visioner op. 

Refleksionerne præsenteres anonymt takket være AI-stemmerne, hvilket sikrer en fordomsfri lytning, så fokus ligger på indholdet frem for afsenderen.

Denne metode til at opsummere og dele medarbejdernes idéer fremmer nye perspektiver, hvorfra ydeligere innovative idéer kan opstå der beriger både den enkelte deltager og hele organisationen.

Styrk Kreativitet og Mental Sundhed

I en tid, hvor arbejdsrelateret stress og mentalt pres er på sit højeste, tilbyder Inner Journey en vigtig pause, hvor medarbejdere kan trække stikket og fokusere på deres mentale velvære.

Denne pause er afgørende ikke kun for den enkeltes sundhed, men også for hele organisationens.

Ved at investere i medarbejdernes mentale og følelsesmæssige sundhed, fremmes ikke alene deres trivsel, men også deres arbejdsglæde, engagement og produktivitet.

Inner Journey demonstrerer konkret omsorg for medarbejdernes velbefindende og understøtter en sund arbejdskultur.

Se cases

Bliv inspireret af tidligere Inner Journey events og se, hvordan en Refleksionskoncert kan bruges til forskellige formål.

Headspace SoMe Refleksionsværk

I forbindelse med at headspace afholdte et arrangement for deres frivillige, havde de til sidst en Refleksionskoncert, hvor de blev opfordret til at tænke over, hvordan det er at være frivillig i Headspace. Det blev til en rigtig fin pulje af refleksioner, som Headspace kan bruge til at motivere deres frivillige samt at rekruttere nye frivillige fremover.

3F Refleksionsværk

Noah Rosanes leverede en refleksions koncert for 3F medlemmer under deres kursusdag. Lyt til de refleksioner der opstod her.

FIND PRAKTISK INFO OG BOOK

Find praktiske informationer og book dit Inner Journey Event i dag.