AI REFLEKSIONSVÆRKER

REFLEKSIONSKONCERT

INNER JOURNEY

Refleksionsværk med AI-stemmer

Efter Inner Journey Refleksionskoncerten skabes et unikt Refleksionsværk, hvor AI-stemmer læser publikums indsendte refleksioner op.

På denne side kan du udforske tidligere events og lytte til de kollektive refleksioner, som er blevet transformeret til inspirerende Spoken-Word-Lydværker.

Refleksionsværk til Social Media

Efter et event kan Noah Rosanes arbejde videre med det skabte lydværk og producere en video, der kan deles med deltagerne eller på sociale medier, hjemmesider osv.

Lyt uden fordomme

Selve idéen til at skabe et Spoken-Word AI Refleksionsværk, er udsprunget af “Åbne Ører” – et innovativt projekt af Noah Rosanes, skabt under hans tid som huskunstner på Christiansborg.

Åbne Ører omdanner interviews med danske toppolitikere til spoken-word-værker med digitalt modificerede stemmer. Dette format opfordrer til at lytte på nye måder — en øvelse i at fordybe sig i budskaber frem for afsendere og nedbryde fordomme.

Bliv udfordret til at lytte fordomsfrit til værket, hvor AI-stemmer repræsenterer politikere som Jakob Ellemann-Jensen, Zenia Stampe, Pia Kjærsgaard, Johanne Schmidt-Nielsen, Karsten Hønge, Ida Auken, Mette Abildgaard, og Uffe Elbæk.

Hør både værket samt et interview med Noah Rosanes og Zenia Stampe på P1, hvor de genoplever værket.

Lyt til Åbne Ører-værket med danske top-politikere

Lyt til Interview med Noah Rosanes på P1

Publikums refleksioner

Refleksionsmusik

Noah Rosanes tog 100 dage ud af sin kalender for at skabe et nyt koncept. Det udviklede sig til Refleksionsmusik, som han nu opfører under sine Refleksionskoncerter. Vil du fortsætte refleksioner derhjemme i ro og mag, kan du finde musikken her.